ACCESUL AUTOVEHICULELOR ÎN SPITAL ( POARTA 1 )

      

        Accesul auto în incinta Spitalului Clinic Colentina se face pe bază de card magnetic permanent (emis de către administrația spitalului) cât si pe bază de cartelă magnetică procurată de la aparatul de acces auto (vezi imaginea de mai sus).

        Persoanele care doresc să intre cu autovehiculul în incinta spitalului trebuie să-si procure o cartelă magnetică  de  acces  de  la aparatul prezentat în imaginea de mai sus prin simpla apăsare a butonului verde .PRESS BUTTON . Acest aparat de emitere a cartelelor magnetice se află exact la intrarea în spital, șoferul putând accesa acest buton al aparatului foarte ușor fără a fi necesară părăsirea autovehiculului.

        Accesul autovehiculelor în spital este taxat cu 1 LEU pentru 30 de minute, primele 15 minute nefiind taxabile).

        Pentru șoferii ce posedă card magnetic permanent accesul în incinta spitalului se face prin simpla apropiere a cardului de locul unde este inscripționat CARD.

        Autovehiculele pentru urgențe (salvare, pompieri, poliție) au acces gratuit în incinta spitalului, după ce șoferii și-au procurat o cartelă magnetică de la aparatul prezentat mai sus. Înainte de a ieși din spital, șoferii trebuie să prezinte cartela spre validare [ FĂRĂ TAXARE ] în următoarele locații: camera de gardă, șefii de secție; directorul administrativ sau secretariatul spitalului.

        Parcarea autovehiculelor se va face numai în locurile special amenajate (parcarile sunt evidențiate în
  PLAN DETALIAT SPITAL  ) și sunt marcate corespunzător.

        Parcarea autovehiculelor în alte locuri decât cele destinate parcării auto, va atrage după sine blocarea roților autovehiculului. Deblocarea roților se va face numai după ce șoferul autovehiculului a achitat la caseria spitalului taxa de deblocare.